Mattias Adielsson om fjärdeplatsen i Rally Arvika

Annons:

Mattias Adielsson med kartläsaren Maja Bengtsson kom på fjärde plats i den tredje deltävlingen av årets Rally-SM.

Det blev en stabil insats i comebacken för Mattias Adielsson och Maja Bengtsson med en sträckseger och en andra plats på en sträcka när Rally Arvika avgjordes. Det resulterade i en fjärde plats i tävlingen i den tredje deltävlingen i Rally-SM.

– Det känns riktigt bra. Vi har åkt på i vårt tempo och haft så himla kul. En sträckseger på SS8 och en andra tid på SS6 visar att vi hänger med de bästa och att bilen är riktigt bra, säger Mattias Adielsson efter tävlingen.

– Hela teamet har jobbat hårt efter den tunga vintersäsongen vi hade, så vi är många som är glada idag och inte minst känna sig delaktiga i det vi gör.

Annons:

Samarbetet i bilen fungerar också mycket bra och jag är imponerad av Majas notläsning, hon är en riktig talang, säger Mattias Adielsson.

– Nästa tävling blir rallysprinten under SM-Veckan i Linköping. Det ska bli roligt och utmanande. Sprint är något helt annat än vanliga rallyn, där gäller det att vara på hugget direkt. Vi kommer dit med gott självförtroende och inställningen kommer åter vara att ha så roligt som möjligt för då vet vi att tiderna blir bra, avslutar Mattias Adielsson.

Annonser: