Reportage: Tisdag inför BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia

Annons:

Här kommer en liten sneak peak på några av de färgglada ekipage som kommer till start i BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia.

Efter ett test- och träningspass tidigare på tisdagen samlades flertalet av de tävlande i BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia 2023 vid serviceparken vid den södra parkeringen utanför Färjestadstravet och Löfbergs Arena.

Som synes var det flera bilar som var i behov av en dusch. Under onsdagen väntar recce och förberedelser innan torsdag och shake down med tidskval för de främsta för att bestämma startordning när rallyt drar igång på fredag morgon.

Foto: Lucas Björnsson

Depåbilder inför BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia 2023

Annons:

Depåbilder inför BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia 2023 Depåbilder inför BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia 2023 Depåbilder inför BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia 2023 Depåbilder inför BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia 2023 Depåbilder inför BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia 2023 Depåbilder inför BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia 2023 Depåbilder inför BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia 2023 Depåbilder inför BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia 2023 Depåbilder inför BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia 2023Depåbilder inför BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia 2023 Depåbilder inför BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia 2023 Depåbilder inför BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia 2023 Depåbilder inför BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia 2023 Depåbilder inför BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia 2023 Depåbilder inför BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia 2023 Depåbilder inför BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia 2023

Annonser: