Mikael Lindqvist vann SM-silver i otrimmat 4wd

Efter den sista deltävlingen i Rally-SM står det klart att rallyföraren Mikael Lindqvist från Norrköping tillsammans med kartläsaren Per Andersson från Hässleholm vinner ett välförtjänt silver i klassen otrimmat 4WD.

– Det här känns riktigt skönt, vi har verkligen kämpat hela året för den här medaljen, sa en lycklig Lindqvist efter tävlingen.

Rally Uppsala avgjordes under bästa förutsättningar. Lindqvist kom på tredje plats i klassen och det gjorde att poängen räckte till en andra plats i serien.

– Det har varit en svår tävling, vi har varit tvungna att gå för fullt men ändå inte göra några misstag för att kunna ta de poäng som behövdes. Jag är nöjd med säsongen, det är jättekul för hela teamet att vi redan nu kan vinna ett silver, avslutar Mikael Lindqvist.