Skutskärsratten den 11 januari inleder Upplands-DM

Det blir Skutskärs MS som inleder 2014 års Upplands-DM med sin tävling Skutskärsratten lördagen den 11 januari.

 

Redan lördagen den 11 januari kommer Folkan i Skutskär att omringas av en massa välputsade rallybilar som ska göra upp i Skutskärsratten. En tävling som inleder Upplands-DM och som även ingår i 1300 Rallycup och Grupp E-cupen vilket kommer bjuda publiken på stenhårda fighter om tiondelarna. Arrangörsklubben har fått ihop fem specialsträckor på sammanlagt 37 kilometer som ska avverkas utan noter. Den totala längden är nästan 13 mil.

Inbjudan och E-anmälan är uppe redan nu hos RaceConsulting (länkar dit hittar du här) och anmälningarna har redan börjats fyllas på. Tävlingen har en central serviceplats och första start är klockan 11.00. Hoppas nu att de tävlande är på hugget och anmäler sig i god tid för arrangören skull  och för oss rallyfantaster att kunna ”F5:a” anmälningslistan under julbordet.

Upplands-DM / Uppländska Rallyserien fortsätter sedan med tre vintertävlingar till med Järbo MK den 18 januari följt utav Films MK den 25 januari och sedan Sandvikens MK den 1 februari. Vilka sommartävlingar det bli kommer publiceras senare på Upplands BFs hemsida.