Silly season 2015: Jessica Larsson satsar på RM och 7-klubbars

Tävlingssäsongen 2015 närmar sig och Motorsport4sale varvar upp med lite Silly season-intervjuer med olika förare och team runt om i vårt avlånga land. Här Jessica Larsson från Rasbo MK.

 

Silly season 2015: Jessica Larsson

Namn
Jessica Larsson

Ålder
22

Ort
Vänge

Klubb
Rasbo Mk

Hur har säsongen 2014 gått?
– Tävlingsåret som förare har gått bra, jag har körde till mig segern i 7klubbars cup för C-VOC och jag vann även den speciella damklassen. Jag är även nöjd med att jag tog mig runt SM-finalen Rally Uppsala.

– Jag vill också passa på att tacka Ulrik Fredriksson och Daniel Johansson för lånet av Volvo 940n.

Silly season 2015: Jessica Larsson

– Året som kartläsare har väl varit väldigt annorlunda, kan man säga, mot andra år med pappa (Dick Larsson). Jag har varit med om två rullningar (Bresontrofén och Midnattssolsrallyt) men också massor av bra resultat även fast han tävlade med bruten fot och revben stora delar av säsongen. Midnattssolsrallyt var mäktigt att åka, en rallytävling som blev mitt livs största äventyr!

Vad har du för planer och mål för 2015?
– 2015 ska bli mitt första år jag åker med noter och med en annan kartläsare Sandra Waxin. Men jag kommer dock inte kasta ut pappa Dick helt ur bilen, han ska självklart åka med på några tävlingar i 7-klubbars.

– Målet kommer att vara så att jag och Sandra ska ta oss i mål och att vi ska ha så kul som möjligt i den nya RM-serien.

Blir det en ny eller uppdaterad bil för 2015?
– Det blir en Volvo Original 940 under den kommande säsongen, men vi försöker att få ihop en budget att åka en R2-bil så småningom.

Motorsport4sale tackar Jessica för intervjun och ser fram emot att se Volvon på bredsladd under 2015!