Förlängd anmälan till Sprint-SM.

Annons

Den 17-18 januari körs den andra upplagan av Sprint-SM i Rally på snö och is. I år får rallybilarna sällskap av rallycross-klasser då Vännäs MK står som arrangör, och arrangören meddelar att de förlängt anmälan utan extra avgift till och med fredag den tionde januari.

 

 ”Mikro” Åström från Vännäs MK meddelar att arrangören inte är orolig för det milda vädret som varit. – Väderleksrapporterna säger att blir kallt och mycket kallt framöver från torsdag. Ursprungsläget gäller med sträckningen av specialsträckan för rallybilarna. Vattning av allting kommer att ske så fort det är möjligt samt med alla tänkbara resurser. Så alla är välkomna, tänk på anmälningstiden är förlängd till och med fredag utan extra kostnad. Vi ser gärna lite fler bilar i otrimmade bilar i rallyklasserna, meddelar ”Mikro” i pressmeddelandet.

En koll i anmälningslistan så hittar man både etablerade och kommande stjärnor. Mats Jonsson, Jörgen Jonasson, Tobias Söderqvist som Emil Bergkvist, Mattias Adielsson och Gustav Thorsell. Den skarpsynte läser sig till fyra WRC-Corollor på plats, Joachim Borg, Kjell Sandberg, Mats Thorszelius och Jan Wikström.

Annons

Vi fick göra en annan sträckning än vad som var tänkt för rallycrossen beroende på det inte räcker till med snö för vallar med mera, fortsätter ”Mikro” som gärna också ser fler anmälda rallycrossklasserna.

Tag chansen att synas i SVT:s direktsändningar!

Länkar till anmälningar finns här.

 

 

Annons