Inför Rally Sweden: Nr 10 Robert Kubica Ford Fiesta RS WRC

Annons:

Robert Kubica stod för en riktigt imponerande körning i Monte Carlo fram till en olycklig avåkning, nu är det dags för den vilde Ford-föraren att få känna på snö och is i Svenska Rallyt för första gången.

 

Efter att tidigt varit i ledningen i VM-premiären i Monte Carlo och sen fightats om pallplacering så blev det ett snöpligt slut för den polske motorstjärnan Robert Kubica. Men säsongen är lång och nu får han chansen att slå lite ur underläge då det blir premiär i Svenska Rallyt för den tidigare F1-stjärnan. Så här säger han inför starten.

Rally Sweden bli min första start i ett riktigt vinterrally någonsin och ärligt talat, jag vet inte vad som väntar, men de is- och snötäckta sträckorna kommer garanterat att ge en ny och spännande utmaning, säger Robert Kubica.

Med tanke på min orutin av underlaget så vet jag att det kommer att bli en tuff tävling. Prioritet är att koncentrera sig på att lära oss de nya sträckorna och förhållandena, men jag ser verkligen fram emot rallyt och de nya utmaningarna, avslutar Robert Kubica.

Annons:

 

Annonser: