Silly season 2015: Linda Sjölin varvar upp till Grupp H

Tävlingssäsongen 2015 närmar sig och Motorsport4sale varvar upp med Silly season-intervjuer med olika förare och team runt om i vårt avlånga land. Här Linda Sjölin från Flens MS.

 

Namn
Linda Sjölin

Ålder
24

Ort
Örebro

Klubb
Flens MS

Hemsida
www.lindarallying.com

Hur har säsongen 2014 gått?
– Vi slutade delad tvåa i Tjej-RM med en trimmad bil, men efter särskiljning slutade vi trea. Målet med 2014 års säsong var att ta en medalj i Tjej RM vilket vi lyckades med.

Linda Sjölin

– Genom tävlingarna i Tjej RM tog vi även GruppE-Cupen samt Svenska Rallycupen, så vi beslutade oss att följa de cuperna med. I Svenska Rallycupen blev vi femma (tvåa i C) och i GruppE-cupen slutade vi som sexa i C och vann Tjejcupen.

– Vi blev även tvåa i bland tjejerna i Autoexperten Rallycup trots att vi bara deltog i fyra tävlingar.

Silly season 2015: Linda Sjölin trimmar upp till Grupp H

Vad har du för planer och mål för 2015?
– Vi har sålt Opel Astran vi tävlat med under förra året och införskaffat oss en VW Golf MK2 Grupp H istället. Vi har i dagsläget inte planerat klart vilka tävlingar vi tänker åka, men vi står över vintertävlingarna.

Silly season 2015: Linda Sjölin trimmar upp till Grupp H

Blir det en ny eller uppdaterad bil för 2015?
– Vi varvar upp och kliver in i Grupp H. Bilen har en nybyggd motor, 1800 8v med Weber 45:or som är byggd utav Nille på Ultra Motors. VW Motorsport 020 låda med diff. 50mm Sellholm Coilovers med stora AP-bromsar fram, hydralisk handbroms. Kortstyrväxel och elservo.

Motorsport4sale tackar Linda för intervjun och ser fram emot att se Golfen på bredsladd under 2015!