Silly season 2015: Mathias Gårdman byter till Ford

Tävlingssäsongen 2015 närmar sig och Motorsport4sale varvar upp med Silly season-intervjuer med olika förare och team runt om i vårt avlånga land. Här Mathias Gårdman från Norrköpings MK.

 

Namn
Mathias Gårdman

Ålder
40

Ort
Östra Husby, Vikbolandet

Klubb
Norrköpings MK

Mathias Gårdman byter till Ford

Hur har säsongen 2014 gått?
– Det blev inte så mycket rally, min Bmw Compact Grupp H som stått i fyra år var redo att köras med och suget hade kommit tillbaka. Men lagom till vårsäsongen och anmälan till första tävlingen var inskickad ringde Anders Karlsson frånSäffle, och ville köpa bilen. Så jag åkte några tävlingar med Eric (Vrena Eric) Johansson i hans Mitsubishi WRC

Vad har du för planer och mål för 2015?
– Suget kom tillbaka efter en bil igen, så i december köpte jag en Ford Fiesta av Niklas Pettersson från Fagersta. Det kommer bli mest på skoj! Kommer ha min kompis Ari Jussila som Codriver och vi börjar i Lima och sen kör vi när det passar. Grabben började köra Speedway förra året och det går före. Efter alla år jag lekt är det hans tur nu!

Mathias Gårdman byter till Ford

Blir det en ny eller uppdaterad bil för 2015?
– Blir en Ford Fiesta Grupp N. Det känns som en lagom bil att leka med!

Motorsport4sale tackar Mathias för intervjun och ser fram emot att se Fiestan på bredsladd under 2015!