Reportage: Inför Rally Nyköping den 9 maj 2024

Annons:

Bildextra från serviceplatsen inför den tredje SM-deltävlingen, Rally Nyköping, som körs den 10-11 maj 2024.

100-talet ekipage kommer till start i Rally Nyköping, som är årets första deltävling i Rally-SM som körs på grus. Första start är på fredagskvällen och målgång 24 timmars senare på Stora torget i Nyköping.

Tidsschemat och resultatlänk med mera för Rally Nyköping hittar du här.

Serviceplatsen är förlagd vid Skavsta flygplats strax utanför Nyköping. Och det där som bilderna är tagna på torsdagskvällen då de flesta teamen var på plats. Ett besök under tävlingshelgen rekommenderas för att kolla in sina idoler och klubbkompisar. Med Foodtruck på plats behöver man inte gå hungrig heller.

Text & Foto: Niclas Åkerström

Annons:

Johan Eriksson från Ludvika MS som åker som föråkare tillsammans med sin co-driver Robin Norling. En perfekt genomkörare för Johan som i år har fokus på Back-SM samt SM-sprinten i Västerås.

Annonser: