Richard Göransson jagar första segern i Strängnäs

I morgon torsdag är det dags för årets tredje SM-deltävling i Rallycross och den här gången är det kvällstävlingar på banan i Strängnäs. Richard Göransson kommer direkt från 24-timmars på Nürburgring i helgen för att jaga sin första seger i Supercar Lites och klättra ytterligare i mästerskapet.

– Senast i Arvika kom jag tvåa och jag kämpar fortfarande för att ta min första Rallycross-seger. Den här banan är den enda som jag testat på sen tidigare. Vi ligger nu femma i mästerskapet och efter den här tävlingen ska vi ha klättrat ytterligare, säger Richard.

 

Tidsschema RallyX Strängnäs, torsdag 26 juni

13.00 Träning – Alla Klasser
14.00 Tidskval – Alla Klasser
16.00 Kvalomgång 1 – Klass 2
17.00 Kvalomgång 1 – Supercar och Supercar Lites
17.40 Kvalomgång 2 – Alla Klasser
18.40 Kvalomgång 3 – Alla Klasser
19.45 Semifinaler – Alla Klasser
20.30 Finaler – Alla Klasser

Häng med ett varv runt Strängnäs motorstadion i Göranssons Fiesta. Richard var på Strängnäs och testade tidigare i våras och här finns en incar-film från det testet som uppvärmning inför torsdagens tävlingar