Emil Bergkvist Motor summerar Rally Sweden 2015

Emil Bergkvist och Joakim Sjöberg visade klass med sin Opel Adam R2 under Svenska rallyt 2015. Här summerar de sin VM-deltävling.

Emil Bergkvist Motor efter Svenska Rally 2015.

” Vi har haft tre veckor som vi kommer minnas resten av våra liv, först vinner vi SM i rallysprint efter det seger under J-ERC i Rally Liepaja och sedan kört Svenska Rallyt i ett mycket bra tempo där vi till slut får placering 22 totalt före en hel del fyrhjulsdrivna bilar.

Vi har lärt oss otroligt mycket, vi har finslipat på vårt redan bra samarbete och känner att vi ändå kan öka farten något snäpp till. Vi har gjort allt vi kan för den svenska publiken och känner oss otroligt nöjda med vår placering och fart i Svenska Rallyt.

Det är några sträckor som vi är extra nöjda med, Röjden 1 och 2, Vargåsen 2 och Värmullsåsen 2. Sen var Finnskog och Fredriksberg magiska sträckor att åka. På Rämmen kunde man nästa ta på känslan av alla gamla rallyminnen som är skapade på denna väg. Publiken/Supportrar har varit helt fantastiska, och med det stödet i ryggen så känns det som man flyger fram.

Vår Opel Adam R2 har fungerat kanonbra hela tävlingen och dataloggarna som är kollade av ingenjörer från Opel Motorsport visar att Opel Adam R2 inte gått så här hårt någonsin tidigare.

Emil och Joakim är jätte nöjda med stödet från egna Teamet, Opel Sverige och Opel Motorsport, och tack Audex Motorsport samt Knöbel Motorsport för service under Svenska rallyt.

Alla våra trogna samarbetspartners skall ha en stor eloge för all hjälp och extra kul att få marknadsföra vår nya partner Allabildelar.se // Atracco på ett positivt sätt under Svenska Rallyt.

Utan er alla som tror på oss, skulle det inte gå att prestera på den här nivån. Nu blir det en välbehövlig vila efter 17 dagar Rally, sedan får vi se om vi åker en asfalttävling i Tyskland innan vi kommer till start av JERCIrland i början på April.

Avslutningsvis så hade vi en fantastisk lördag med våra partners/Supportrar under Svenska rallyt, bussresa, fika, RALLY, Kolbullar, SERVICE, fika, RALLY och middag innan 43 st nöjda deltagare tog bussen hem.”