Emil och Joakim segrade i Rally Liepāja

Emil Bergkvist och Joakim Sjöberg höll undan och segrade i ERC Juniors när lettiska Rally Liepaja avgjordes, en tävling som var deltävling 2 i ERC.

Opel-duon höll undan i täten och tog därmed hem segern i klassen för ERC-Juniors med sin Adam R2. Emil Bergkvist och Joakim Sjöberg segrade till slut med 30,1 sekunder före norske Steve Rökland i en Peugeot 208 R2 följt utav hemma-Peugeoten med Ralf Sirmacis bakom ratten.

Mattias Adielsson

Fjärde platsen och precis utanför pallen kom Mattias Adielsson och Christoffer Bäck som ett tag var uppe på en andra plats i klassen under rallyt, men duon fick till slut nöja sig med en fjärde plats.

Totalsegern i rallyt togs utav Craig Breen i en Peugeot 208 T16. Nästa deltävling i ERC är på Irland, Circuit of Ireland, den 2-4 april.

Resultat från Rally Liepāja finns här.