Gigi Galli debuterar med sin KIA Rio Supercar

Annons

Ännu en rallyprofil ger sig in i Rallycrossen. Till den italienska deltävlingen den 16-18 oktober gör den italienska publikfavoriten debut med sin nya KIA Rio Supercar. Och visst är den läcker!

Den italienska rallyprofilen med 66 VM-deltävlingar på sitt CV gjorde debut för ett år sedan och beslutade sig då för att göra en seriös satsning på rallycrossen. Och nu nästan 12 månader senare är det snart premiär för Gigi med teamets nybyggda Kia Rio Supercar.

– Mina supportar har drivit på och stöttat mig och tillsammans med min stora passion för att tävla med bilar så har vi nu nått hit. Jag är riktigt exalterad inför premiären med nya bilen och det nya teamet, berättar Gigi på FIA World Rallycross hemsida där man kan läsa mer om satsningen.

Vi ser fram emot den Gallis framfart på rallycrossbanorna och vi peppar upp med ett legendariskt YouTube-klipp med Gallis kurvtagning.

Annons

Annons