RallyX On Ice 2016 från Piteå till Åre

Annons

RallyX On Ice är tillbaka 2016 och inleds under SM-veckan i Piteå sista helgen i januari. Därefter väntar stopp i populära vinterskidorterna Trysil (19 februari), Sälen (26 februari) och Åre (4 mars).

– Vi ser fram emot en ny spännande vinter med RallyX On Ice. Mästerskapet kommer att TV-produceras och att inleda under SM-veckan blir perfekt. Därefter kommer vi att ta sporten till folket och köra på centrala platser i Trysil, Sälen och Åre. Tävlingarna kommer att avgöras på plogade banor vilket kommer att bli både spektakulärt och actionladdat, säger Lundin.

RallyX On Ice gör rallycross till en häftig vintersport. Mästerskapet avgörs i Supercar Lites-bilar på 320 hästkrafter och med några av världens snabbaste rallycrossförare på startlinjen. Premiäråret 2015 deltog bland annat RallyX-mästaren Kevin Eriksson och VM-stjärnan Andreas Bakkerud. Räkna med att fler av sportens stora stjärnor till den här vintern fått upp ögonen för RallyX On Ice.

RallyX On Ice 2016
31 januari: Piteå
19 februari: Trysil
26 februari: Sälen
4 mars: Åre

Annons
Annons