Fredrik Åhlin gör sin tredje raka start i Rally Sweden

Annons

Fredrik Åhlin, tillsammans med sin kartläsare Morten Erik Abrahamsen hoppas nu på tredje gången gillt i Rally Sweden. -Det känns verkligen kul att vi har fått till en tredje start på raken, och i år känner jag verkligen att vi kan vara med och utmana i toppen, på allvar, säger en förväntansfull Fredrik.

Det är tack vare teamets samarbetspartners som den här satsningen blivit möjlig.
– Jag är så oerhört tacksam över att alla partners från 2015 gett oss fortsatt förtroende, och det tillsammans med huvudsponsorn LeoVegas. Utan dom hade det här inte varit möjligt, berättar Fredrik.

– 2015 var ett väldigt positivt år där vi som team utvecklades oerhört mycket, men tyvärr med en del incidenter, bland annat tekniska problem som inte gav oss det slutresultat som sträcktiderna visade, berättar Fredrik och fortsätter, – Men som man säger, med motgångar blir man starkare och mer motiverad för att bevisa kraften som finns i teamet.

Fredrik kommer att köra Rally Sweden i en Ford Fiesta R5 i Leovegas World Rally team, och dom hoppas att fru Fortuna kommer vara mer på deras sida denna gång.

Annons

– Jag vill verkligen att all fantastisk publik, från Hammarö Karlstad och hela världen ska veta att känslan att få köra sitt ”eget VM-rally” är något som inte kan beskrivas med ord – det måste man uppleva, och då helst själv bakom ratten utmed alla fina klassiska Rally Sweden sträckor som bjuds, avslutar Fredrik, som så klart hoppas på många svenska flaggor längs vägen och även publikens stöd.

Annons