Pirelli Carlisle Rally väntar för Mattias och Andreas

Annons

Vauxhall Motorsport Junior Rally Team föraren Mattias Adielsson från Göteborg tillsammans med kartläsaren Andreas Johansson från Kungsör är nu redo för start i den tredje deltävlingen av Brittiska Mästerskapen.

– Skönt att få komma till grusunderlag nu efter asfalten på Irland. Vi har kört lite grus hemma och kommer köra ett kortare test innan tävlingen för att hitta de rätta inställningarna på bilen, säger Mattias Adielsson.

Pirelli Carlisle Rally körs under helgen, det kommer avgöras över sex specialsträckor som tillsammans mäter 12 mil. Under lördag körs tre specialsträckor och lika många skall köras på söndagen innan målgången vid lunchtid. Hela 14 juniorer är anmälda till tävlingen.

– Vi har varit på pallen i de två första deltävlingarna och vi siktar inte lägre den här gången. Motståndet kommer att bli riktigt tufft även denna gång, så det kommer att bli full attack från första metern. Det är bra att vi har fått några mil i Mitsubishin och testat hög fart på grusvägar inför den här tävlingen. Det känns som att det nu är dags för oss att kliva fram och visa hur fort vi kan åka, avslutar Mattias Adielsson.

Annons

Mästerskapsställning
1. Robert Duggan – 31 poäng
2. Sindre Furuseth – 30 poäng
3. Gus Greensmith – 25 poäng
3. Mattias Adielsson – 25 poäng

Annons