Värmländske Dennis Rådström kör Fiesta ST

Dennis Rådström tävlandes för Östmarks MFF som tillsammans med co-drivern Filip Wernefur från Skillingaryds MK går från ett 2015 kombinerat crosskart- och rallyår till att koncentrera på rallyskogen. Det med en ny bil

Teamet har införskaffat sig en Ford Fiesta ST och de första testerna gjordes i de värmländska skogarna under veckan. Redan nu till helgen väntar den första tävlingen i nya Forden för Dennis och Filip.

– På torsdag rullar vi till Norge och Kristiansand för att tävla i Rally Sörland, ett rally med hela norska rallyeliten och VM-rutinerade Mads Östberg på startlinjen, berättar en förväntansfull Dennis.

Värmländske Dennis Rådström kör Fiesta ST

Samtidigt är den norska debuten ”bara” uppvärmning inför vad som kolla skall.

– Vi åker till Norge för att lära och ser det som ett bra test inför South Swedish rally som går 5-7 maj i Karlskrona och ingår i SM, avslutar Dennis.