Elias Lundberg och Jim Hjerpe till SM-finalen i Uppsala

Annons

Efter att teamet tvingades bryta redan efterknappa två kilometer i deras SM-premiär, East Sweden Rally, till följd av motorproblem vill nu Ola Axelsson att teamet ska få ännu en chans i Rally Uppsala i samma Volvo 940 Grupp H.

– Att Ola ger oss en ny chans är jättekul, jag är otroligt tacksam över att han fortsatt vill hjälpa oss, säger Elias. Teamet hoppas på att kunna fullfölja tävlingen denna gång och få med sig viktig erfarenhet.

Huvudmålet för tävlingen är därför att fortsatt skaffa erfarenhet, både i att åka i en trimmad bil, åka större tävling och att skriva egna noter. Teamet vill också förutom Olas fantastiska engagemang, även tacka Jonas Banck som snabbt renoverat motorn så att grabbarna kan komma till start.

Ni kommer att kunna följa Elias och Jim på Facebook @Lundberg Rally och www.eliaslundberg.com

Annons
Annons