Silly Season 2016: Abris storsatsar i ny R5

Tävlingssäsongen 2015 är snart klar och Motorsport4sale varvar upp med Silly season-intervjuer inför 2016 års spännande säsong. Här intervju med Bengt Abrahamsson som gör en storsatsning med en ny Mitsubishi R5.

Namn: Bengt Abrahamsson

Ålder: 59

Ort: Herrljunga

Klubb: Kullings MS

Hemsidaabrisrally.se

Bengt Abrahamsson

Hur har säsongen 2015 gått?
– Jag har kört fyra tävlingar under året, det blev en tredjeplats på Gotland i våras men bröt i Götenerundan.

– Sen testade jag en Mitsubishi r5 i Kullingstrofén och EMK-kannan. Blev utesluten i Kullings på grund av respittid men hade två sträcksegrar, och i Eskilstuna ledde vi totalt inför sista specialsträckan men snurrade tyvärr på den sträckan så det slutade på en fjärdeplats.

Vad har du för planer och mål för 2016?
– Eftersom känslan var mycket bra i r5an och kroppen har rehabiliterat sig bra sedan stroken jag hade för åtta år sen så satsar jag på en ny Mitsubishi R5. Tänker åka svenska Rallycupen, både vinter och sommar. Och sedan kan det bli några andra tävlingar om det passar och målet är givetvis att vinna cupen.

Abris nya R5 Mitsubishi

Blir det en ny eller uppdaterad bil för 2016?
– Som sagt, en ny Mitsubishi r5.

Motorsport4sale tackar Abris för intervjun och önskar lycka till under 2016 med nya bilen!