Inför AutoExperten Rallycup Brukssvängen

Imorgon söndag är det dags för den fjärde deltävlingen i årets upplaga av AutoExperten Rallycup och det är den klassiska tävlingen Brukssvängen som arrangeras av MSK Hammaren i Hallstahammar som står på programmet.

Brukssvängen anno 2016 har start och mål förlagt i Ramnäs. Det är över 80 anmälda i de olika klasserna, från 4wd till historiska rallybilar och allt där mellan. Bansträckningen innehåller tre stycken specialsträckor som tillsammans mäter cirka 27 kilometer där varenda meter ska avgöras utan noter.

Första start är redan klockan 10.00 från Kättinghallen, där även försäljning av förtäring och program kommer att hållas. Först ska fältet ta sig genom två sträckor i Ramnässkogarna innan de kommer tillbaka för service och den avslutande sträckan.

Cupledaren och tillika Mitsubishiföraren från Gnesta MK, Michael Holmgren, är så klart segertippad och får även bekänna färg mot 2wd-åkare som formtoppade Jens Branteström från Rasbo MK och Magnus Johansson tävlandes för Östgöta bsf.

SMHI lovar fint väder och sol hela dagen, så för alla rally-lovers i Mälardalen som är sugna på en rallysöndag är det bara att ställa klockan tidigt och packa rallyryggsäcken och bege sig ut i skogen för en adrenalinupplevelse.