PG Andersson i trubbel på SS1 i Rally Uppsala

Den emotsedda fighten mellan de forne JVM-mästarna i PG Andersson och Pontus Tidemand i Rally Uppsala fick ett snöpligt stopp redan efter ett par hundra meter. Den rutinerade och klara SM-mästaren PG Andersson höll alldeles för hög fart och bjöd publiken på en rulltårta.

Redan på SS1 for PG Andersson och Emil Axelsson av vägen med sin WRC-Skoda och diket var så djupt att det blev en rullning. Den rutinerade duon kunde hanka sig i mål på sträckan men skadorna på bilen var så stora att de fick hoppa över fredagskvällens sista sträcka.

Sent på fredagskvällen stod det inte med på listan över brutna men på lördagsmorgonen var det klart att silvertejp och stordåd från mekanikerna inte hade räckt till, och den emotsedda fighten mellan PG och Pontus Tidemand uteblev.

Se rullningen och mer action från Rally Uppsala på Motorsport4sale Rallyfilm 2016 DVD.

Foto: Mikael Aho

PG Andersson i trubbel på SS1 i Rally Uppsala

PG Andersson i trubbel på SS1 i Rally Uppsala