Vågar du titta? Incar med Ogier i 190 blås!

Annons

Den här filmen är riktig grym – incar med fyrfaldige världsmästaren Sebastien Ogier som pressar Polon i 190 blås under det spanska VM-rallyt. Det är gåshud när man ser filmen igen och igen.

När världens bästa rallyförare i världens bästa rallybilar levererar incar-filmer är det alltid spektakulärt. Här är det inga undantag, se klippet när Sébastien Ogier håller extra stadigt i ratten och Julien Ingrassia som är extra stadig i rösten när de pressar WRC-Polon mot sin den fjärde raka VM-titeln. Då går det inte att fega.

Ögonblicket vid 28 sekunder in i filmen när de genar lite i en snabb … förlåt, sjukt snabb högersväng och över lite grus i 186 kilometer i timman är helt galet. Det är övernaturligt. Men ska man ta sin fjärde raka VM-titel så måste det gå över gränsen.

Dela klippet till dina icke-rallyfrälsta polare så får de något att gapa över.

Annons

 

 

Annons