Sébastien Ogier provkör Ford Fiesta RS WRC 2017

Det är bråda dagar nu för regerande världsmästaren Sébastien Ogier som är på jakt efter en VM-styrning i WRC 2017. Det är rena smörgåsbordet även om det verkar stå mellan M-Sport Ford och Toyota. Här är senaste filmen på när den franske suveränen testar Forden.

Direkt efter VM-finalen i Australien begav sig Ogier ut till de VM-teamen som fortfarande har platser kvar, och det verkar som om M-Sport och deras Ford Fiestor ligger bra till att få en världsmästare bakom ratten.

Malcom Wilson och M-Sport har kämpat hårt i flera år i VM med uteblivna framgångar av större format. Men kanske är turen på väg att vändas, och att de kan komma till start i Monte Carlo med en bil som har nummer 1 på dörren.

Här är senaste klippet på när den franska världsmästaren testar Forden, och visst skulle det vara kul om M-sport kunde spetsa sin kompetens, och spänningen i Rally-VM, med en fyrfaldig regerande världsmästare som en av förarna i teamet.

Svaret lär vi få inom de närmsta dagarna.

Men det är inte bara Ford som jagar Ogiers signatur, i veckan har fransmannen även hunnit med att testa på den nya Toyotan, se filmen nedan.