Filmklipp från Shake Down i Rallye Monte Carlo

Annons

2017 års VM-säsong startar med Rallye Monte Carlo den 19 till 22 januari. Redan på onsdagkvällen före var det dags för Shake Down och för första gången kunde teamen jämföra tider med varandra med deras nya bilar.

Och gladast av dem alla måste varit Malcom Wilson då regerande världsmästaren Sebastien Ogier satte alla på plats – ordentligt – med sin nya Ford Fiesta WRC. Lika överlägsen, eller rättare sagt ännu mer egentligen var Ogiers förre teamkompis Andreas Mikkelsen som med sin R5-Skoda var näst snabbast av alla ekipage. Mycket imponerande. En sporre för VW att få ihop sin WRC-satsning snarast.

Tiderna har kommit in för Emil Bergkvist som körde som han sa innan – klokt, smart och målgång. Två jämna tider i WRC2-klassen inte långt från kollegerna i klassen.

Annons

Här ett filmklipp från Youtube-kanalen CMS Video

Annons