Robin Liljegren kommer till Östersund i en ny Volvo

Karlskronaföraren Robin Liljegren med co-driver Danny Holgersson genomförde ett test under torsdagen i Östersund innan tävlingen drar igång på fredagen med två specialsträckor i mörker.

Även denna gång kommer Robin till start med en för honom ny bil. Första deltävlingen i Söderhamn lånade man Nybes Volvo men nu kommer man till start i teamets egna 240. En något enklare och billigare bil jämfört med den de lånade i Söderhamn.

– Det är väl en rätt klassisk 240, säger Robin. Fyrväxlad dogbox, Dana-diff i bakaxeln. Motorn köpte vi billigt begagnad men den är vi supernöjda med efter lite justering hos Highspeed.

– Det bästa på bilen är nog den justerbara fjädringen från Reiger som gjort att vi fått en bra känsla i bilen under dagens tester, fortsätter Robin.

Efter en niondeplats i Söderhamn så har Robin och Danny med sig två SM-poäng. Men några topplaceringar hoppas man inte på i Östersund.

– Framförallt så ska vi ta oss runt hela rallyt. Vi är här för att se och lära inför kommande utmaningar, avslutar Robin.