Sébastien Ogier slirar ner i diket på SS7 Rallye Monte Carlo

Annons

Även den bäste kan … det är ju knappt en avåkning, mer en stoppsladd där Forden slirar ner i södra Europas minsta dike. Men utan publiken hade världsmästar-föraren Sébastien Ogier och världsmästar-codrivern Julien Ingrassia tappat mycket mer och näppeligen avslutat fredagen som ledare av Rally Monte Carlo 2018.

Det är verkligen små marginaler i det monegaskiska VM-rallyt på Rivieran. Flera toppåkare, och ”vi-som-vill-upp”-åkare har redan snurrat, åkt av eller punkterat på de första sträckorna.

Regerande världsmästaren Ogier hade redan gjort en spinn och än mer spännande blev det på fredagseftermiddagen efter en stoppsladd. Men med hemmapublikens hjälp kom han upp snabbt och är i ledning inför lördagens etapp. Läs mer om Rally-VM.

Annons
Annons