Thierry Neuvilles krasch i Copec Rally Chile 2019

Små marginaler i rally. VM-ledande Thierry Neuville missar linjen med någon decimeter över krönet på SS8 i Chile och rullningen är ett faktum. En riktig stygg rullning som här fångats på film.

Det var i fighten på ledande Tänak som VM-ledande Neuville och co-drivern Nicolas Gilsoul kom lite fel över krönet och rullningen var ett faktum. Både förare och co-driver rapporterades vara snabbt ur bilen på textuppdateringen på live-wrc.com men också att Neuville tagits vidare till sjukhuset i Concepción för kontroll som görs efter en krasch som denna.

Det var på den åttonde specialsträckan i Chiles deltävling i Rally-VM och Hyundaien var i en tät sekundstrid med Ogier och Latvala.

Vi håller tummarna så klart att inget allvarligt drabbat den snabbe belgaren och att både han och Gilsoul är tillbaka i Rally Portugal för jakten på VM-poäng.

Update kl 17.49 (svensk tid): 
NEUVILLE/GILSOUL UPDATE Hyundai Motorsport team director Andrea Adamo has confirmed that Thierry Neuville and co-driver Nicolas Gilsoul have no injuries other than bruising after being airlifted to hospital in Concepcion for checks. Wonderful news!

Det kan vi bara skriva under på.