Hyundai i20 Coupe WRC 2020 – så ser den ut

Hyundai Motorsport satsar hårt på WRC 2020 – och till årets säsong har de värvat regerande världsmästaren Ott Tänak som kompletterar en redan stark trio. Modellen de ska köra är densamma som 2019 – världsmästarmodellen Hyundai i20 Coupe WRC. Och så här kommer den att se ut.

Färgerna är de samma men med lite annan disposition, det ljusblåa är kvar medans det orange-röda har tagit över lite mera. Och från sidan är det nästan lite Vallåkra-varning med Flames-look-a-likes. Svarta fälgar i fram och den eldiga röda där bak.

Efter titeln i Fabriks-VM ifjol vill nu Hyundai verkligen ha en förar-titel och för att säkra upp har du nu värvat den regerande världsmästaren från den största konkurrenten, Ott Tänak som lämnar TOYOTA GAZOO Racing efter två år.

Hyundai i20 Coupe WRC 2020 - så ser den ut

Med ett VM-guld på visitkortet så kan man nog konstatera att Ott är teamets försteförare medans Neuville som gått för ett Hyundai-guld i flera år får vara … om inte andreförare så en-och-halv-förare. Dessa två guldgossar (Neuville bidrog ju till fabriksguldet) flankeras av två rutinerade herrar. Spanjoren Sordo som visar om och om igen att när allt stämmer så kör han om segrarna i de flesta rallyn. Och … rallykungen, rallypresidenten, rallygeneralen själv, den niofaldige världsmästaren Sébastien Loeb.

Snart dags för premiär i Rally-VM anno 2020 med mindre än två veckor till start av Rallye Monte Carlo.

Hyundai i20 Coupe WRC 2020 - så ser den ut

Hyundai i20 Coupe WRC 2020 - så ser den ut