Thierry Neuville testar sin Hyundai WRC 2020

Nu är det snart bara dagar kvar till VM-premiären av 2020 års säsong, och dags för team, förare och co-drivers att hitta de rätta inställningarna och känslan inför stundande Rallye Monte Carlo. Här filmklipp från när Thierry Neuville varvar på WRC-Hyundaien.

Det bli en speciell premiär i Rally-VM för Thierry Neuville som för första gången på flera år inte ses som teamets förste utmanare om VM-guldet. I och med att regerande världsmästaren Ott Tänak hoppade in i teamet får nu den snabbe belgaren en annan sits.

Men det sannolikt, om han tar det på rätt sätt, behöver det inte vara till det sämre. Med lite mindre tryck på axlarna och krav på att både leverera poäng till sig själv och till teamet kanske han och Nicolas Gilsoul lägga upp en ny strategi för säsongen.

Här ett klipp från ett test den 13 januari där duon glider fram i en ”rätt så sjysst” recce-bil filmat av Youtube-kanalen Rallye Luminy13.