In-car från SS2 Rally Vännäs 2020 med Marcus Nilsson

Häng med hemmaföraren Marcus Nilsson och hans co-driver Kenneth Eriksson ut på publiksträckan som inledde inte bara Rally Vännäs, utan också 2020 års Rally-SM 2020.

Den 2,28 kilometer långa (korta) specialsträckan kördes två gånger på fredagskvällen och inledde Rally Vännäs. En kort och knixig sträcka som nog var lite lurig i mörkret mellan snövallarna för premiärdeltagarna i 2020 års Rally-SM.

Här är det hemma-Mitsubishin med Marcus Nilsson från arrangörsklubben Vännäs MK, tillsammans med sin co-driver Kenneth Eriksson, som kämpar sig runt sträckan den andra gången, det vill säga SS2. Tyvärr tappade de mycket på den första rundan och får starta på lördagen som 14 och sista bil i klassen 4 WD Övriga. Men då kan det bara gå ett håll – uppåt.

Nilsson Rallys YouTube-kanal finns en massa In-car att avnjuta.