Teemu Suninen testar inför Rally Sweden 2020

Här kommer ett fartfyllt klipp från när Teemu Suninen och Jarmo Lehtinen testar sin Ford Fiesta WRC i skogarna kring Malung inför Rally Sweden.

I fjol var Teemu Suninen Rally Swedens stora överraskning när han och co-drivern Marko Salminen ledde rallyt efter fredagsetappen. Ett missöde på lördagens andra sträcka i Hagfors satte dock stopp för alla förhoppningar om en pallplats för duon.

Men nu är det ett nytt år och nya möjligheter, och Teemu har visat att han kan köra fort på is och snö och bemästra de svenska vägarna. Kanske kan det hålla bättre i år? Med sig har han Jarmo Lehtinen i högerstolen, och som synes på det här klippet från Passats de Canto så har de gränsen vid Maximum Attack.

Det återstår dock att se vad det blir för underlag till VM-rallyt som är årets andra deltävling i Rally-VM. I premiären i Rallye Monte Carlo blev det en åttonde plats totalt, och det finns stora chanser till en bättre placering i Rally Sweden för Fordföraren i M-Sport.