Emil Bergkvists rallykarriär fortsätter med EKS

Annons

Det hintades på sociala medier om att Emil Bergkvist hade något på gång med EKS och nya rallyäventyr. Och nu är det bekräftat, här är de planerade tävlingarna.

De blågula rallystjärnorna återvänder till Sverige och de blågula mästerskapen. En som många väntat och hoppats på har varit Emil Bergkvist.

Och nu är det bekräftat. Han är tillbaka i Rallysverige igen. Tillsammans med Mattias Ekströms team EKS så är det planerat för flera tävlingar.

– Det känns oerhört roligt att få möjligheten att jobba med Mattias och teamet. Jag praktiserar där på fredagar och känner mig verkligen välkommen, säger Emil.

Annons

Säsongen kommer att starta i Sandviken 20 mars med Bilmetro Motor Show. Efter det är planen SM-Sprint i Boden 29 mars och SM-sprinten i Halmstad till sommaren.

– Jag tar allt steg för steg och ser verkligen fram emot att få prova den nya Skoda Fabia Evo som jag kommer att köra under året. Som vanligt kör vi med målsättningen att vinna men jag inser att jag haft en paus och är ödmjuk för uppgiften. Vinna är roligt, men aldrig enkelt!

Helt klart roliga nyheter. Nu får Sandvikens MK snickra upp större läktare när Emil kommer till Motorshowen.

Annons