Film: Eriknäsbosprinten den 5 september 2020

Annons:

Här kommer ett sladdvänligt klipp med däckskrik från Eriknäsbosprinten i Bollnäs den 5 september. Det är en blandning av rally- och rallycrossbilar som kämpade om tiondelar och poäng i Svenska Sprintserien.

Över 100 ekipage var anmälda till tävlingen i Bollnäs som ingick i Svenska Sprintserien. En serie med ett publikvänligt upplägg som denna säsong fått genomföras publikfritt på grund av pandemin.

Men liksom från premiären i Västerås, Gurkracet där vi kunde bjuda på film från träningen inför Gurkracet och en fartfylld film från åk1 och åk2 av Gurkracet, så kan vi på Motorsport4sale också bjuda på ett fartfyllt klipp från Eriknäsbosprinten. Där laddade och sladdade rally- och rallycrossbilar tillsammans med crosskarts i ett träningsåk och två tävlingsåk under lördagen.

Annonser: