Sladdvänlig film från Rallye Monte Carlo 2021

Annons

Det var glatt före under Rallye Monte Carlos sista dag, och här är filmbevis på när VM-förarna kämpande om tiondelar och VM-poäng längs de isiga kringelikrokvägarna.

Sista dagen av Rallye Monte Carlo hade inte de där stenhårda sekundfighterna in i mål, men underlaget, den svarta isen och de kramvänliga snövallarna, fick publik och teamfolk att bita på naglarna ändå.

Bland annat så bjöd Gus Greensmith på en klassisk nosning in i vallen och tvärstopp. Tack och lov kom de iväg själva nu när tävlingen var publikfri.

Som tur var så var inte tävlingen fotograf-fri och vi har under helgen utöver WRC Live och SVT Sporten kunna följa bilarna på Youtube. Som det här klippet från kanalen med det passande namnet Show Racing. Håll till godo.

Annons

Annons