Reportage: Inför Sandvikens Motorshow den 28 februari 2019

Annons

På fredag kväll så händer det i Sandviken – 16 toppåkare och publikfavoriter från rallyskogen gör upp i en rallysprint under Sandvikens Motorshow. Här lite inför-bilder från prepareringen inför fredagens event.

Det är 16 bilar som gör upp i två klasser, tvåhjulsdrivet och fyrhjulsdrivet. Eddie Lundqvist, Niklas Hägg, Johan Kristoffersson och Martin Berglund är några av de som ställer upp. Fler förare till start hittar du i den här artikeln inför Sandvikens Motorshow tidigare i veckan.

Insläppet öppnar kl 16.00 på fredagen den 1 mars och sen drar själva showen igång klockan 18.00. Rallysprinten är huvudnumret men även uppvisning av FMX-åkarna (Freestyle Motocross) Fredrik ”Frog” Berggren samt Marcus Dubois.

Platsen är utanför Göranssons arena och banan för rallybilarna är 900 meter, som körs i kval, semifinaler och finaler. Biljetter köper ni via Göranssons arena hemsida.

Annons

Här har ni bilder från torsdagen och preparationer nästan i direktsändning signerat Mikael Aho.

Bilder inför Sandvikens Motorshow 2019Bilder inför Sandvikens Motorshow 2019Bilder inför Sandvikens Motorshow 2019Bilder inför Sandvikens Motorshow 2019Bilder inför Sandvikens Motorshow 2019Bilder inför Sandvikens Motorshow 2019

Bilder inför Sandvikens Motorshow 2019

Annons