Shakedown inför Otepää Talveralli 2021

Annons

Filmer från shakedown inför Otepää Talveralli där bland annat Hyundais WRC-duo Ott Tänak och Thierry Neuville är på plats för att pricka formen inför den stundande VM-deltävlingen i Rovaniemi om två veckor.

Den estniska tävlingen Otepää Talviralli som körs imorgon lördag (13 februari) har lockat ett stort startfält, där bland flera världsåkare. Från Hyundai Motorsport är både Ott Tänak och Thierry Neuville med för att hitta rätt feeling inför Arctic Rally Finland.

På plats är även Lars Stugemo och Kalle Lexe med deras Skoda Fabia R5. Den blågula duon är också med i startlistan i Arctic Rally Finland om två veckor.

Här är tre filmklipp från fredagens shakedown inför tävlingen med en massa härligt WRC-ljud och snösprut. Håll till godo.

Annons

Annons