Lyssna och njut från Shake down inför Rally Monza 2021

Annons

Skönt ljud från Monza när de tävlande i Rally Monza körde Shake down i mörkret. Blandat trångt och full fart när WRC-bilarna tillsammans med de andra klasserna testade det sista inför helgen.

81 ekipage är anmälda till årets VM-final som avgörs i Italien när Rally Monza körs fredag till söndag. Shake down kördes i mörker på torsdagskvällen och här är film från när de testar gränserna, med lite säkerhetsmarginal, inför tävlingen som startar fredag morgon klockan 07.30 på SS1.

Tidsschema och tv-tider från Rally Monza hittar du här.

Shake down-sträckan mätte 4.09 kilometer och snabbaste tiden satte Kalle Rovanperä. Jonas Andersson åker med Gus Greensmith och de var de enda av WRC-bilarna som körde fem rundor, och i den sista satte de kvällens femte snabbaste tid, på tiondelen lika med Elfyn Evans kul!

Annons

Oliver Solberg körde tre vändor och var inte allt för långt bakom resten av WRC-fältet.

Annons