Björn Waldegårds Minne 2024 – Resultat, tider, bilder och film

Annons:

En riktig rallylördag väntar i Rimoskogarna den 4 maj när MK Rimo arrangerar Björn Waldegårds Minne. Här är resultatlänk, info om program och kartförsäljning samt tidschema mm.

Det blev lapp på luckan i anmälningslistan när MK Rimo bjöd in till sin tävling Björn Waldegårds Minne med över 120 startande samt en hoper häftiga föråkare.

Tävlingen som körs lördagen den 4 maj ingår i Uppländska Rallyserien DM samt Finess Onotade Rallyserie. Totalt mäter rallyt 80 kilometer där 25 av dessa består av fem specialsträckor.

Start och mål är förlagt vid Nyströms Cement vid Rö strax söder om Rimbo, där du förutom kan se alla rallybilar och team på nära håll även köpa karta, program samt mat och dryck i kiosken.

Programförsäljningen börjar för övrigt redan på fredagen. Då startar försäljningen hos OKQ8 i Rimbo samt vid Broby Mark & Maskin (Ekevägen 1, RÖ).

Annons:

Björn Waldegårds Minne har sedan tävlings första upplaga alltid lockat fina startfält. Men årets tävling måste vara den häftigaste med allt från SM-åkare till lokala hjältar, långväga besökare till unga lovande förare och co-drivers till gamla rävar som nästan var med när det satt sökar-lykta på taken. Länk till Anmälningslistan finns på Tävlingskalendern.

Första start är kl 11.00 och första bil i mål är beräknat till 14.13-tiden på eftermiddagen. Service sker efter SS3.

Om teknik och mottagning är med oss så laddar vi upp bilder och film från Björn Waldegårds Minne på våra sociala medier som www.facebook.com/motorsport4sale och www.youtube.com/motorsport4sale.

Först ut är DM-fältet, sen ska fyra håll-i-hatten-mellanåkare (fortåkande SM-åkare som letar form och not-feeling) passera innan det det är dags för de som kör utan noter i Finess Onotade Rallyserie.

Tidsschema Björn Waldegårds Minne 2024
SS1 Gökan 1, 3,90 km, kl. 11:17
SS2 Finnby 1, 2,80 km, kl. 11:17
SS3 Syninge, 4,40 km, kl. 12.07
SS4 Gökan 2, 3,90 km, kl. 13:32
SS5 Finnby 2, 4,70 km, kl. 13:59

Resultatlänk för Björn Waldegårds Minne 2024
Resultat Björn Waldegårds Minne 2024 (Tävlingsconsult)

Annonser: