Motorsport4sale Rallyfilm 2008

2008 års rallyfilm från Motorsport4sale – en dubbel-DVD som innehåller 170 minuter frän bilåka, breda sladdar, höga varvtal och förare som pressar sina bilar på och över gränsen för vad som är möjligt.

Vi har filmat allt från lokala sprintar till nationella mästerskap i Sverige, och även besökt ett antal tävlingar i Finland, Tyskland och Norge.

Sammanlagt innehåller filmen material från över 35 tävlingar: Nuttevalsen, Örnskölden, Z-trofén, LBC-Ruschen, Kong Christian Race, Rally Gotland, Carl Lamm Rallyt, Black Rocket Ralli, Klassikersprinten, Koppartunnan, ADAC Eifel Rallye, Kvarnturen, ARC-Rallyt, Sandströms EL-sprinten, Mälarrallyt 50 år, Byggconstructsprinten, XXXII Rantaralli och Segersjörallyt med flera.

Speltid: 170 minuter

Beställ Rallyfilm 2008 här

Beställ filmen här i vår webbshop

Trailer