Patrik Sandell vinnare i Washington

I årets tredje deltävling i Red Bull Global Rally Cross tog Patrik Sandell sin första seger i Supercar när rallycross besökte huvudstaden Washington.

 

Patrik Sandell har visat en stigande formkurva men haft stolpe ut under inledningen av säsongen, till helgen har både Patrik och Kobalt/OMSE teamet fokuserat än mer på att finslipa de sista detaljerna.
 
– Jag hade fullt fokus på de små detaljerna den här helgen och jag tror det var det som avgjorde till min fördel, säger Patrik.
 
Helgen inleddes bra, såväl träningar som tidskval innebar topptider för Patrik som hade en fin känsla in i finalen. Allt slutade med seger, mycket tack vare en bra start.
 
Patrik Sandell vinnare i Washington
 
– Vi hade en kanon helg i Washington, hela teamet jobbade jättebra tillsammans och nu känner vi att allt finns där. Jag ser med tillförsikt fram emot resten av säsongen, vi har farten att kunna vara med och fightas om pallen hela säsongen och nu klättrade vi också rejält mot toppen i mästerskapet, avslutar Patrik som segrade för Nelson Piquet Jr. och trean Joni Wiman.
 

 
Nästa stopp i Global RallyCross sker om knappt en månad i New York!