Patrik Flodin laddad inför debuten i Höljes

Efter den sköna segern i Strängnäs förra veckan ser Patrik nu fram emot sin internationella rallycrossdebut.

Rallycrossen i Höljes är en av årets höjdpunkter för både förare och motorsportpublik. Patrik har varit på plats många gånger tidigare som publik. I år gör han debut bakom ratten i RX Lites Cup som körs tillsammans med VM:

– Det ska bli jättehäftigt att få köra i Höljes. Det här är ju rallycrossens absoluta höjdpunkt och det känns lite i kroppen som inför debuten i Svenska Rallyt, säger Patrik.

torsdag drar det hela igång med kändisfotboll och kvällen avslutas med en scenshow med Moderna tider. På fredag körs rallycross och crosskart av inbjudna klasser och på kvällen blir det scenshow med Rydell och Quick.

lördag drar det hela igång på allvar med VM-klasserna. Då körs fria träningen och de två inledande kvalomgångarna. Söndagens inleds med warm-up och sedan körs de två avslutande kvalomgångarna innan semifinaler och finaler drar igång.

Mer info hittar du på www.patrikflodin.com