Films MK kör finalen i Svenska sprintserien den 27 och 28 september

Det blir Films MK som också kommer att stå för finalen i Svenska sprintserien. Helgen den 27-28 september kommer det att sladdas med rally- och rallycrossbilar på Bergbybanan.

Det var länge oklart vilka som skulle arrangera finalen av Svenska sprintserien, serien som tidigare i körts Västerås, Motala och nu senast Films MK i Uppland. Och det blir alltså Films MK som står som arrangör igen, inbjudan och e-anmälan är uppe på TP-data och där finns också Inbjudan och E-anmälan till den fjärde tävlingshelgen i Strängnäs som körs den 30-31 augusti.

Tävlingarna i Svenska sprintserien arrangeras som backtävlingar och är öppna för rally– och rallycrossbilar. Det körs två deltävlingar varje helg, så deltävling 7 och 8 kommer alltså att köras i Strängnäs och senare blir det finalhelg när teamen återvänder till Bergbybanan i Vendel.

Läs mer om Svenska sprintserien på hemsidan www.sprintserien.se.