Två deltävlingar återstår av 7-klubbars AutoExperten Rallycup

Annons

Endast två deltävlingar återstår av årets 7-klubbars AutoExperten Rallycup och det kommer att bli en spännande avslutning de kommande två helgerna, först ut är Gnesta MK med sin fina tävling Runt Mjölkpallen Runt.

Det är tätt i tävlingskalendern och mellanåt blir det tufft för arrangörerna att fylla upp sina startfält. Men Gnesta MK meddelar på sin anmälningslista att ” Vi mottagit ett gäng anmälningar till så vi blir nästan 50 startande och kommer genomföra tävlingen”. Och det var väl det, då Gnesta MKs tävling Runt Mjölkpallen Runt brukar bestå av vägar som många arrangörer kan vara avundsjuka på. Till årets upplaga är det 3 specialsträckor på 25 kilometer sammanlagt som ska köras, utan noter så det gäller att vara alert, innan vi vet hur poängställningen är inför finaltävlingen helgen efter.

Första bil startar klockan 11.01 från Gnesta ishall och det är 2wd som är först ut på vägarna av de tävlande, som sedan rundas av med sladdvänliga ungdomar i Utbildningsklassen.

Sen helgen efter är det dags för finaltävlingen då SMK Södermanland bjuder upp till Nybyrundan på lördagen den 27 september. Tyvärr har det varit segt med anmälningar där med och arrangören har tvingats till att ändra om i upplägget. Nu är det 1 SS som kommer att köras 3 gånger, med en sammanlagd ss-längd på 1,2 mil. Men då har arrangören också sänkt anmälningsavgiften till 800 kr. Anmälningstiden går ut tisdag den 23 september klockan 18.00.

Annons

Läs Inbjudan, PM1 och anmälan här hos RaceConsulting.

 

 

Annons