Inför kvällens Kvällssprint i Eskilstuna

Annons

Ikväll körs den tredje deltävlingen i Eskilstuna Sprintcup när Kvällssprinten kommer att avgöras i Ekebygropen med start klockan 17.30 och över 90 bilar på anmälningslistan.

Rallyfantaster i Sörmland och Västmanland med omnejd har inte bara Midnattssolsrallyt att följa denna helg. Perfekt tajming när de historiska rallybilarna kör sin etapp öster ut så passar Eskilstuna MK på att arrangera sin tävling Kvällssprinten i Ekebygropen.

Precis som det hörs på namnet så är det en kvällstävling, med första start klockan 17.30. Det är två åk som ska köras längs den 2,2 kilometer långa slingan och det är över 90 bilar anmälda till tävlingen.

Stockholmarna Kalle Barfeld och Mattias Hallberg kommer att köra så det ryker i B-2wd samtidigt som A-förare som Anders Eriksson, Fredrik Eriksson, Stefan Hanhela och Robert Eriksson säkerligen vill visa vilka som är snabbaste 2wd i gropen. I 4wd blir Fredrik Åhs den jagade där Mikael Waxell, Håkan Eriksson och Thunström x 2 vill stå överst på pallen när dammet lagt sig.

Annons

Lägg där till en massa publikfriare i GrE, VOC Mekonomen och Suzukis som garanterat kommer att studsa på vallar och lämna blinkersglas runt tunnorna så är det klart att det är fredagsunderhållning på menyn.

Annons