Full satsning mot JSM-guldet för Jacob

Annons:

Nu ska det avgöras. I helgen är det dags för finalen i årets Junior-SM, Rally Uppsala. Jacob Jansson går in i tävlingen med en ledning i sammandraget på fyra poäng.

Det är med andra ord jämt och upplagt för en riktig nagelbitare. Kopparbergsföraren är positiv och har självklart siktet på att köra hem guldmedaljen.

– Vi ser verkligen fram mot detta, det är tävlingar som dessa man vill köra. Även om ledningen är lite så är det en ledning som de bakom oss måste jaga ifatt. Vi har en bra känsla och kommer väl förberedda så det är upp till oss att göra något bra av det, säger Jacob.

Årets upplaga av Rally Uppsala startar klockan 18:00 på fredag i centrala Uppsala för att under kvällen avverka 2 sträckor i mörker. Tävlingen fortsätter sedan under lördagen då totalt åtta sträckor ska köras innan en guldmedaljör kan koras klocka 16:00 på Vaksala Torg. Jacob har taktiken klar för sig.

– Det finns inte så mycket att fundera på, det är bara att åka för fullt direkt. Det kommer garanterat bli en jämn och spännande fight, säger Jacob.

Annons:
Annonser: