Se den omaskerade WRC-Toyotan på test i Spanien

Vad säger ni – vad tycker ni om linjerna och aerodynamiken på den kommande WRC-bilen från Toyota? Skriv din kommentar på Motorsport4sale Facebook. Här ett Youtube-klipp från Spanien och måndagens test.

Enligt fotografen David Mato (som lagt upp fler filmer på 2017-års WRC-bilar på sin YouTube-kanal) är det självaste stallchefen och fyrfaldige världsmästaren Tommi Mäkinen som kör den kritvita Yarisen. Tidigare har vi sett den maskerad, men nu testas den fullt ut med aerodynamik och asfaltsuppsättning.

Förra veckan var det klart att Juho Hänninen får köra en av Toyota-bilarna under 2017 års säsong. Tillsammans med co-drivern Kaj Lindström blev det officiellt att den finska duon som varit med och utvecklat bilen också får chansen att tävla med den mot världens bästa förare.