Se den omaskerade WRC-Toyotan på test i Spanien

Vad säger ni – vad tycker ni om linjerna och aerodynamiken på den kommande WRC-bilen från Toyota? Skriv din kommentar på Motorsport4sale Facebook. Här ett Youtube-klipp från Spanien och måndagens test.

Enligt fotografen David Mato (som lagt upp fler filmer på 2017-års WRC-bilar på sin YouTube-kanal) är det självaste stallchefen och fyrfaldige världsmästaren Tommi Mäkinen som kör den kritvita Yarisen. Tidigare har vi sett den maskerad, men nu testas den fullt ut med aerodynamik och asfaltsuppsättning.

Annons:

Förra veckan var det klart att Juho Hänninen får köra en av Toyota-bilarna under 2017 års säsong. Tillsammans med co-drivern Kaj Lindström blev det officiellt att den finska duon som varit med och utvecklat bilen också får chansen att tävla med den mot världens bästa förare.

Annons: