Camilli i trubbel på SS21 i Australien

Den franske Fiestaföraren Eric Camilli avslutade VM-säsongen med en rullning. Eric med sin landsman och codriver Veillas låg på en stabil sjundeplats i rallyt innan det roliga tog slut.

Efter 20 av rallyts 23 specialsträckor i det australienska VM-rallyt Kennards Rally Australia 2016 låg den franska Ford-duon på en sjunde plats. Med dryga minuten upp till teamkompisen Östberg och Fordkollegan Tänak dryga halvminuten efter.

Men på SS21, den direktsända Wedding Bells 16 1 som mätte 6,44 kilometer tog årets VM-säsong slut med en rullning i en snabb höger. Det blev en så vådlig rullning att tävlingen fick avblåsas för ett tag och den stackars Fiestan fick bärgas från vägen.

Vi får hoppas att Camilli och Veillas klarade sig oskadda och att de laddar om batterierna till 2017 års säsong.