Mattias Adielsson testar med VM-team

Annons

Nu på fredag kommer Göteborgs rallytalang Mattias Adielsson och tillsammans med sin lika talangfulle co-driver Andreas Johansson från Kungsör att få genomföra ett test med en fullpreppad R5-bil för ett WRC-team.

Testet är i England och teamet är M-Sport som Mattias och Andreas kommer att besöka. Duons framfart med den lilla Vauxhallen i det Brittiska mästerskapet har inte gått obemärkt förbi och nu stundar en riktig höjdpunkt i slutet på säsongen, att få genomföra ett test i en Ford Fiesta R5 preppad av M-Sport.

– Snacka om att det kommer att bli häftigt. Vi kommer att köra ett test med deras R5-bil under fredagen. Vi är riktigt glada att ha fått inbjudan till testet och ska göra det bästa vi kan av det, berättar Mattias inför fredagens test.

Mattias Adielsson testar Ford Fiesta R5

Annons

– Vår säsong i England med Vauxhall har varit tuff, det känns dock som att vi har gjort avtryck och skapat lite uppmärksamhet runt oss med vår framfart, avslutar Mattias Adielsson.

Annons