Close call för Juho Hänninen i Monte Carlo

Annons

Juho Hänninen håller Maximum Attack i Monte Carlo, och har satt flera bra tider under rallyt. Men då har det också gått på och över gränsen – se den här krisen som får pulsen att stiga till 200.

Många höjde nog på ögonbrynen när Toyota och Tomi Mäkinens testförare från 2016, Juho Hänninen, fick kontrakt för en full säsong 2017. Den finske rallyfantomen hade inte kört många ”riktiga” tävlingar på den senaste tiden men Tomi verkar veta vad han gjorde, så klart.

Juho låg fyra totalt SS4 innan han liksom flera andra lurades av ett träd som stod ”i vägen” på den femte specialsträckan. Se incar längre ner. Men efter det har han levererat flera bra topp-10 tider under rallyt på det svårbemästrade underlaget. Och det blir spännande att se vad han kan prestera på riktig snö-och-is-väg i Rally Sweden om några veckor.


Hänninen on the limit.

Annons


Tvärstopp på SS5, en sväng som lurade flera ekipage.


Juho Hänninen när han ”hamnade på taket” i IRC-deltävlingen i San Remo 2012.

Annons